About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

Muovikortit taipuvat myös tapahtumapasseiksi!

Kesän tapahtumajärjestelyt kannattaa aloittaa ajoissa. Laadukkaat ja edulliset tapahtumapassit saatte Hefmainoslahjoilta nopealla, noin 8-12 työpäivän toimitusajalla! Tapahtumapassit ovat luottokorttikokoisia, rei’itettyjä muovikortteja, jotka voidaan kätevästi kiinnittää kaulanauhoihin.  Tapahtumapassien hinnat sisältävät passin molemminpuolisen painatuksen ja halutessanne passeihin voidaan painaa myös valokuva.

Tapahtumapasseihin räätälöidyt kaulanauhat saatte kätevästi tilattua vaikkapa samalla tilauksella. Valmistamme erilaisia kaulanauhoja, esimerkiksi putkeenkudottuja, sublimoituja tai polyesterisia kaulanauhoja. Kaulanauhat ovat saatavilla myös moniväripainatuksena ja nauhat voidaan räätälöidä täysin toiveidenne mukaan, niin että ne sopivat sekä tapahtumaanne, että  brändiinne saumattomasti.

Saatte kaulanauhat tarvittaessa jopa pikatoimituksella, vain viidessä päivässä!

Tapahtumapassit/Muovikortit osoitteesta: http://www.hefmainoslahjat.fi/141-Muovikortit.html

Kaulanauhat osoitteesta: http://www.hefmainoslahjat.fi/98-Kaulanauhat.html

info@hef.fi

(09)42 42 580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

Silikonirannekkeista tapahtumarannekkeet kesätapahtumiin!

Silikonirannekkeet sopivat loistavasti vapaamuotoisiin tapahtumiin pääsylipuiksi, joissa sisäänpääsyä ei tarvitse kontrolloida niin tiukasti. Silikonirannekkeet on helppo ja nopea sujauttaa ranteeseen, toimien samalla myös rannekoruna. Rannekkeita on saatavilla useita eri värejä ja standardivärien lisäksi silikonirannekkeet voidaan myös värjätä haluamaanne väriin ilman lisäkustannuksia. Valikoimastamme löytyy myös kimaltavia glitter-rannekkeitä, sekä pimeässä hohtavia silikonirannekkeita, jotka tuovat hauskaa vaihtelua perinteisiin silikonirannekkeisiin.

Painettua silikoniranneketta on valittavina kahta eri kokoa, saatavilla on sekä lapsille sopiva, että aikuisten silikoniranneke, joten se sopii kaikenlaisiin tapahtumiin. Silikonirannekkeeseen voidaan stanssata, painaa,kohokuvioida tai stanssata ja väritäyttää logo tai teksti.

Silikoniset tapahtuhelposti osoitteesta: http://www.hefmainoslahjat.fi/221-Silikonirannekkeet.html

info@hef.fi

(09)42 42 580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

Tehoste-efektit brodeerattuihin kangasmerkkeihin!

Brodeerattuihin kangasmerkkeihin on saatavilla erilaisia tehostelankoja luomaan lisäefektiä kangasmerkkiin. Esimerkiksi erilaiset neonlangat ovat saatavilla kangasmerkkeihin ilman lisäveloitusta. Neonlankoja on saatavilla laaja valikoima eri värejä, esimerkiksi pinkki, punainen, keltainen, vihreä ja oranssi. Kangasmerkki voidaan neonlankojen lisäksi vielä painaa huomionväriselle pohjakankaalle, jolloin merkki ei taatustikaan jää keneltäkään huomaamatta!

Neonlankojen lisäksi erikoislangoista valittavina on myös metallilangat, esimerkiksi kulta-tai hopealangat. Kulta-ja hopealangat tuovat arvokkuutta ja ovat tyylikäs lisä kangasmerkkeihin. Tyylikkäillä merkeillä pystytte luomaan helposti lisäarvoa brändillenne kustannustehokkaasti.

Käytössänne on aina ilmainen suunnittelupalvelumme, joka auttaa teitä luomaan juuri teille sopivat kangasmerkit. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän brändillenne sopivat kangasmerkit!

Tutustu kangasmerkkivalikoimaamme osoitteessa: http://www.hefmainoslahjat.fi/91-Merkit-ja-pinssit.html

www.hefmainoslahjat.fi
info@hefmainoslahjat.fi
(09) 4242580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

Jääkaappimagneettiko tehokas markkinointiväline?!

Jääkaappimagneetin tehokkuus markkinointivälineenä perustuu siihen, että jääkaappimagneetti on jatkuvasti esillä asiakkaan tai yhteistyökumppanin luonnollisessa kotiympäristössä vuoden ympäri. Jääkaapilla käydään usein kymmeniäkin kertoja päivässä, jolloin logo on toistuvasti esillä muistuttaen yrityksenne toiminnasta.

Painettuja jääkaappimagneetteja on saatavilla standardina kahta eri kokoa, mutta magneetti voidaan myös muotoonleikata täysin haluamanne muotoiseksi ja kokoiseksi. Jääkaappimagneetin koko pinta-ala voidaan painaa valokuvantarkalla painatuksella, jolloin lopputuloksena on tyylikäs ja edustava tuote. Toimitusaika magneeteille on vain noin 1, 5 viikkoa ja minimitilausmäärä on vain 100 kappaletta, joten jääkaappimagneetit ovat loistava tuote myös äkilliseen mainoslahjojen tarpeeeseen.

Jääkaappimagneetti on hyödyllinen tuote myös asiakkaallesi tai yhteistyökumppanillesi, sillä magneetin avulla esimerkiksi tärkeät paperit tai muistilaput pysyvät varmassa tallessa jääkaapin ovessa. Edullisen hintansa takia jääkaappimagneetti sopii loistavasti myös erilaisiin massatapahtumiin, kuten esimerkiksi messuille give-away-tuotteeksi.

Jääkaappimagneetit nopeasti ja edullisesti osoitteesta: http://www.hefmainoslahjat.fi/175-Jkaappimagneetit.html

www.hefmainoslahjat.fi
info@hefmainoslahjat.fi
09 4242580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

Jäsenkorteilla lisätuloja seurallenne!

Jäsenkortit ovat mainio keino sitouttaa jäseniä toimintaanne ja hankkia samalla hieman lisätienestejä seurallenne. Jalkapalloseurat, koripalloseurat ja kaikki muut urheiluseurat voivat kääntyä asiakaspalvelumme puoleen jäsenkorttikysymyksien kanssa. Jäsenkorttien tilaaminen on todella helppoa ja toimitusaikakin on erittäin nopea, vain noin 8-12 päivää. Toimitusaika lasketaan vedoksen hyväksymisestä ja riippuu tilattavasta korttien määrästä.

Tilatessanne jäsenkortit Hefmainoslahjoilta, jäsenkortteihin voidaan liittää useita upeita lisäominaisuuksia, kuten magneettinauha, viivakoodi tai allekirjoituskenttä.

Jäsenkortit netistä: http://www.hefmainoslahjat.fi/142-Jasenkortit.html

www.hefmainoslahjat.fi
info@hefmainoslahjat.fi
(09) 4242580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

Kelluva avaimenperä on kesän paras liikelahja!

Kelluva avaimenperä on kolmikerroksisesta EVA-muovista valmistettu kevyt avaimenperä, joka kelluu veden päällä veteen pudotessaan. Kelluva avaimenperä voidaan räätälöidä täysin mihin tahansa muotoon ja siihen voidaan painaa haluttu logo tai teksti avaimenperän molemmille puolille. Kelluva avaimenperä on erityisen kätevä esimerkiksi kesällä veneillessä, sillä se takaa sen, että avaimet eivät pääse hukkumaan, vaikka ne putoaisivatkin veneestä tai laiturilta!

Toimitusaika kelluville avaimenperille on noin kolme viikkoa. Tilaa kelluvat avaimenperät osoitteesta: http://hefmainoslahjat.fi/106-Kelluvat-avaimenperat.html

www.hefmainoslahjat.fi

info@hef.fi

09–424 2580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

5 vinkkiä rintamerkkien suunnitteluun!

Edellisen kirjoituksen myötä, tarjoamme vielä viisi vinkkiä rintamerkkien suunnitteluun, jotta saatte varmasti upeat ja tyylikkäät rintamerkit!

  1. Rintamerkkiin tulevaan aineistoon suositellaan jätettävän ylimenovaroja, eli ns. bleedejä, sillä pohjakuva tai -väri jatkuu napin sivuille sekä taakse kääntyviin reunoihin. Liian lähelle reunaa sijoitetut objektit kaartuvat tällöin piiloon, eivätkä näy rintamerkissä.
  2. Rintamerkin yksityiskohdat on aina hyvä miettiä rintamerkin koon mukaan. Kaikista pienimpiin rintamerkkeihin ei suositella nimikointia tai pitkiä tekstejä, sillä tekstit eivät ole selkeästi luettavissa kaukaa. Suurempiin rintamerkkeihin voidaan sen sijaan painaa hyvinkin yksityiskohtaisia kuvia selkeästi.
  3. Miettikää, minkä muotoisen rintamerkin haluatte. Perinteisten pyöreiden rintamerkkien lisäksi saatavilla on esimerkiksi sydämen, neliön tai suorakulmion muotoinen rintamerkki.
  4. Millaisen kiinnitysmekanismin rintamerkkiin haluatte? Perinteisen neulakiinnityksen lisäksi valittavana on esimerkiksi imukuppikiinnitys tai perhoslukko.
  5. Tuleeko rintamerkkiin jonkinlaisia lisäefektejä? Saatavilla on esimerkiksi mattapinta, magneetti, pullonavaaja tai peiliominaisuus.

Hefmainoslahjoilta tilatessanne , käytössänne on myös ilmainen suunnittelupalvelu, mikäli haluatte meidän suunnittelevan rintamerkkinne! Tutustu hinnastoon ja jätä tarjouspyyntö osoitteessa: http://hefmainoslahjat.fi/97-Rintanappi.html

www.hefmainoslahjat.fi
info@hefmainoslahjat.fi
09 4242580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

Rintanapit kaikkiin kesän tapahtumiin!

Kesä lähestyy ja tuo tullessaan monia erilaisia festareita ja urheilutapahtumia, joissa kaikissa tarvitaan tehokasta, mutta edullista markkinointia. Hefmainoslahjoilta löytyy siihen täydellinen tuote: Rintanappi!

Meiltä saat kätevästi räätälöidyt rintanapit, joihin voidaan painaa haluamanne kuva tai teksti. Rintanapit tehostavat markkinointia edullisesti ja rintanappien avulla yrityksenne ja logonne jää takuulla ihmisten mieleen! Rintanappeihin voidaan halutessanne valita jokin erikoistehoste, kuten heijastinpinta, jotta rintanappi ei taatusti jää keneltäkään huomaamatta.

Rintamerkkejä on valittavana useita eri kokoja, pienestä 25mm kokoisesta halkaisijasta aina suureen 150mm kokoiseen halkaisijaan. Pyöreän rintamerkin lisäksi myös muut muodot onnistuvat, valittavana on esimerkiksi suorakulmion-, neliön-, sydämen- tai vaikkapa kolmionmuotoiset rintamerkit. Rintanapeissa on laadukas neulakiinnitys, jonka avulla rintanappi on nopea, helppo ja turvallinen kiinnittää esimerkiksi vaatteeseen tai laukkuun.

Hinnastomme hinnat sisältävät ilmaisen suunnittelun, ilmaisen vedoksen sekä aloituskustannukset.

Rintanapit kätevästi osoitteesta: http://www.hefmainoslahjat.fi/97-Rintanappi.html

www.hefmainoslahjat.fi
info@hefmainoslahjat.fi
09 4242580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

 

Tiedostot varmaan talteen omalla logolla varustetulla muistitikulla!

Muistitikut omalla logolla ovat tyylikäs liikelahja asiakkaalle tai yhteistyökumppanille. Muistitikku on käytännöllinen liikelahja, joka ilahduttaa asiakastasi tai yhteistyökumppaniasi pitkään. Yrityksesi myös pysyy paremmin asiakkaan tai yhteistyökumppanin mielessä, kun logo on jatkuvasti näkyvillä ja muistuttaa yrityksesi olemassaolosta.

Muistitikkuja on saatavilla kahta erilaista mallia: Suurempi Original-muistitikku (55x15x6mm) sekä pienempi Twist USB-muistitikku (34x13x5mm).  Twist-muistitikussa on tyylikäs metallirunko, joka tekee siitä monipuolisen katseenvangitsijan. Lisäksi se on sekä pöly- että vesitiivis. Original muistitikku on valmistettu vahvasta anonisoidusta alumiinista ja sitä on saatavilla viittä eri väriä: hopea, vihreä, sininen, punainen ja musta.

Muistikapasiteetti molemmille USB- tikuille on 1-16 GB ja tarjoamme aineiston lataamisen muistitikkuihin veloituksetta! Molemmat USB- tikut voidaan toimittaa myös tyylikkäissä lahjalaatikoissa, jotka voidaan myös painattaa logollanne tai tekstillänne halutessanne.

Toimitusaika logolla varustetuille USB-tikuille on noin 8 työpäivää tilauksen tekemisestä.

Tilaa omalla logolla räätälöidyt muistitikut netistä: http://hefmainoslahjat.fi/108-Muistitikut-logolla.html

info@hef.fi

09–424 2580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/