About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

Jääkaappimagneetin tehokkuus markkinointivälineenä perustuu siihen, että jääkaappimagneetti on jatkuvasti esillä asiakkaan tai yhteistyökumppanin luonnollisessa kotiympäristössä vuoden ympäri. Jääkaapilla käydään usein kymmeniäkin kertoja päivässä, jolloin logo on toistuvasti esillä muistuttaen yrityksenne toiminnasta.

Painettuja jääkaappimagneetteja on saatavilla standardina kahta eri kokoa, mutta magneetti voidaan myös muotoonleikata täysin haluamanne muotoiseksi ja kokoiseksi. Jääkaappimagneetin koko pinta-ala voidaan painaa valokuvantarkalla painatuksella, jolloin lopputuloksena on tyylikäs ja edustava tuote. Toimitusaika magneeteille on vain noin 1, 5 viikkoa ja minimitilausmäärä on vain 100 kappaletta, joten jääkaappimagneetit ovat loistava tuote myös äkilliseen mainoslahjojen tarpeeeseen.

Jääkaappimagneetti on hyödyllinen tuote myös asiakkaallesi tai yhteistyökumppanillesi, sillä magneetin avulla esimerkiksi tärkeät paperit tai muistilaput pysyvät varmassa tallessa jääkaapin ovessa. Edullisen hintansa takia jääkaappimagneetti sopii loistavasti myös erilaisiin massatapahtumiin, kuten esimerkiksi messuille give-away-tuotteeksi.

Jääkaappimagneetit nopeasti ja edullisesti osoitteesta: http://www.hefmainoslahjat.fi/175-Jkaappimagneetit.html

www.hefmainoslahjat.fi
info@hefmainoslahjat.fi
09 4242580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply