About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

Edellisen kirjoituksen myötä, tarjoamme vielä viisi vinkkiä rintamerkkien suunnitteluun, jotta saatte varmasti upeat ja tyylikkäät rintamerkit!

  1. Rintamerkkiin tulevaan aineistoon suositellaan jätettävän ylimenovaroja, eli ns. bleedejä, sillä pohjakuva tai -väri jatkuu napin sivuille sekä taakse kääntyviin reunoihin. Liian lähelle reunaa sijoitetut objektit kaartuvat tällöin piiloon, eivätkä näy rintamerkissä.
  2. Rintamerkin yksityiskohdat on aina hyvä miettiä rintamerkin koon mukaan. Kaikista pienimpiin rintamerkkeihin ei suositella nimikointia tai pitkiä tekstejä, sillä tekstit eivät ole selkeästi luettavissa kaukaa. Suurempiin rintamerkkeihin voidaan sen sijaan painaa hyvinkin yksityiskohtaisia kuvia selkeästi.
  3. Miettikää, minkä muotoisen rintamerkin haluatte. Perinteisten pyöreiden rintamerkkien lisäksi saatavilla on esimerkiksi sydämen, neliön tai suorakulmion muotoinen rintamerkki.
  4. Millaisen kiinnitysmekanismin rintamerkkiin haluatte? Perinteisen neulakiinnityksen lisäksi valittavana on esimerkiksi imukuppikiinnitys tai perhoslukko.
  5. Tuleeko rintamerkkiin jonkinlaisia lisäefektejä? Saatavilla on esimerkiksi mattapinta, magneetti, pullonavaaja tai peiliominaisuus.

Hefmainoslahjoilta tilatessanne , käytössänne on myös ilmainen suunnittelupalvelu, mikäli haluatte meidän suunnittelevan rintamerkkinne! Tutustu hinnastoon ja jätä tarjouspyyntö osoitteessa: http://hefmainoslahjat.fi/97-Rintanappi.html

www.hefmainoslahjat.fi
info@hefmainoslahjat.fi
09 4242580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply