About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

Kesä lähestyy ja tuo tullessaan monia erilaisia festareita ja urheilutapahtumia, joissa kaikissa tarvitaan tehokasta, mutta edullista markkinointia. Hefmainoslahjoilta löytyy siihen täydellinen tuote: Rintanappi!

Meiltä saat kätevästi räätälöidyt rintanapit, joihin voidaan painaa haluamanne kuva tai teksti. Rintanapit tehostavat markkinointia edullisesti ja rintanappien avulla yrityksenne ja logonne jää takuulla ihmisten mieleen! Rintanappeihin voidaan halutessanne valita jokin erikoistehoste, kuten heijastinpinta, jotta rintanappi ei taatusti jää keneltäkään huomaamatta.

Rintamerkkejä on valittavana useita eri kokoja, pienestä 25mm kokoisesta halkaisijasta aina suureen 150mm kokoiseen halkaisijaan. Pyöreän rintamerkin lisäksi myös muut muodot onnistuvat, valittavana on esimerkiksi suorakulmion-, neliön-, sydämen- tai vaikkapa kolmionmuotoiset rintamerkit. Rintanapeissa on laadukas neulakiinnitys, jonka avulla rintanappi on nopea, helppo ja turvallinen kiinnittää esimerkiksi vaatteeseen tai laukkuun.

Hinnastomme hinnat sisältävät ilmaisen suunnittelun, ilmaisen vedoksen sekä aloituskustannukset.

Rintanapit kätevästi osoitteesta: http://www.hefmainoslahjat.fi/97-Rintanappi.html

www.hefmainoslahjat.fi
info@hefmainoslahjat.fi
09 4242580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply