HEF?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
Etusivu - Uutuudet - Taitettava Juomapullo
 
TUOTTEET
 
 
 
 

Taitettava Juomapullo


Taitettava Juomapullo
 
 
Taitettava Juomapullo
Uudelleen käytettävä
Taitettavat juomapullot on valmistettu erittäin kestävästä kolmikerroksisesta muovista, joka ei sisällä BPA:ta.  Sisin kerros on valmistettu elintarviketeollisuuteen hyväksytystä polyeteenistä. Polyeteenikerroksen ulkopuolella on kaksi kerrosta nylonia, joka takaa pullon vahvuuden ja kestävyyden. Taittuva juomapullo on suunniteltu kestämään jokapäiväistä käyttöä ja säännöllistä puhdistusta. Pullon sisäkerros on hajuton ja tahroja ja makuja hylkivä, joten pulloa voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen!

Taitettava
Kokoontaittuva juomapullo on suunniteltu pysymään pystyssä täytettynä. Tyhjänä pullo voidaan rullata tai litistää. Näin pullo vie vähän tilaa ja se on vaivatonta ottaa mukaan mihin tahansa.  Toisin kuin normaalit juomapullot , taitettava juomapullo saadaan tyhjänä mahtumaan pieneen tilaan esimerkiksi taskuun, käsilaukkuun tai kassiin.  Taitettava juomapullo on yksinkertaisesti kätevin juomapullo koko planeetalla.

Pestävä
Mikä on paras tapa pestä taitettava juomapullo? Hyviä uutisia! Juomapullo voidaan pestä tiskikoneessa ja se sopii useimpien tiskikoneiden yläkoriin. Poista ensin korkki ja karabinerkoukku, puhalla hiukan ilmaa pulloon ja aseta ylösalaisin tiskikoneen yläkorin piikkeihin. Ei voisi olla helpompaa! Jos täytät pullon jollain muulla nesteellä kuin vedellä, suosittelemme, että tiskaat pullon tiskiharjalla ja muutamalla tipalla tiskiainetta, jotta pullo puhdistuu täysin.

Jäädytettävä
Voit laittaa taitettavan juomapullon pakastimeen, jotta vesi on todella kylmää tai voit myös käyttää sitä kylmäpatruunana. Täytä pullo puolilleen illalla ja laita se pakastimeen. Lisää aamulla vesi ja näin juomasi pysyy jääkylmänä tunteja.

Kiinnitettävä
Taitettavaan juomapulloon kuuluu karabinerkoukku, jolla juomapullo on helppo kiinnittää käsilaukkuun, vyölenkkiin tai reppuun. Koska taittuva juomapullo on kestävä, eikä murru tai kolhiinnu, sinun ei tarvitse huolehtia siitä samalla tavoin kuin perinteisistä juomapulloista. Napsauta koukku kiinni ja lähde liikkeelle!

Yksilöitävä
Taitettavassa juomapullossa on suuri painopinta-ala, johon saat viestisi hyvin näkymään. Ole ensimmäisten  joukossa ja hyödynnä tämän täydellisen mainoslahjan uutuusarvo heti!  Yrityksesi jää varmasti lahjan saajan mieleen!

Pullon värit
Pullojen varastovärit ovat: Harmaa, liila, oranssi, pinkki, valkoinen, vihreä ja sininen. Pullot voidaan värjätä omaan PMS-sävyyn, kun tilaus on 5000 kpl:tta tai enemmän.

Pullon vetoisuus on 450 ml.

Toimitusaika 2 viikkoa tilauksesta


Taittuva mainospullo
 

Hinnasto (sisältää painatuksen yhdelle puolelle)

  500 1 000 2 500 5 000 10 000
Maks. 3-väripainatus 2,32 € 2,06 € 1,42 € 1,30 € 1,08 €

* Aloituskustannus 55,00 € / väri. Hintoihin lisätään alv 24%

 
 
 
Tarvitsetko apua? Soita meille numeroon: (09) 4242 580, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.
 
  Uutuudet   Muut tuotteet   Muu Info Sosiaalinen media  
       
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...