About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

Brodeeratut kangasmerkit, hihamerkit ja haalarimerkit ovat helppo tapa saada yhteisöösi yhteenkuuluvuutta. Kangasmerkkien suunnittelu tuottaa kuitenkin monelle ongelmia ja päänvaivaa. Tähän ongelmaan Promler.fi tarjoaa ilmaista suunnitteluapua.

Usein asiakkaillamme on tarve haalarimerkeille ja kangasmerkeille, mutta heillä ei ole resursseja ja käytännön kokemusta niiden suunnitteluun; tekstejä pitäisi saada kaarelle, logon värejä pitäisi muuttaa, logosta pitäisi poistaa osia etc. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kangasmerkkien tilaaminen pitäisi unohtaa, vaikka suunnittelussa olisikin hankaluuksia.  Promler.fi suunnittelee puolestasi. Suunnittelupalvelu on täysin riskitön ja ilmainen palvelu. Promler.fi suunnittelijat pystyvät luomaan vain pelkästä ideasta, tai vaikka vain vanhan leimasimen leimasta (kts. kuva alla)  upean värillisen vedoksen jossa kangasmerkki, haalarimerkki ja hihamerkki tulevat näyttämään hyvin samanlaiselta kuin valmiit merkit.

Brodeerattu kangasmerkki suunnittelu

Promler.fi ilmainen suunnittelupalvelu onkin otettu hyvin vastaan ja sitä on käyttänyt jo uskomattoman monet haalarimerkkien, kangasmerkkien ja hihamerkkien tilaajat. Kun olet tilaamassa haalarimerkkejä, kangasmerkkejä tai hihamerkkejä ja tarvitset apua merkkien suunnitteluun, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@promler.fi ta soittamalla numeroon 09-4242 5812 ja käytä hyväksesi ilmaista suunnitteluapua.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.