About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

Huhtikuu ja sen mukanaan tuomat kuntavaalit lähestyvät jo kovaa tahtia ja nyt onkin viimeistään aika kääntää ajatukset vaalikampanjatuotteisiin. Hefmainoslahjoilta saat kätevästi esimerkiksi räätälöidyt kampanjamerkit, joihin voit painaa haluamasi kuvan tai tekstin valokuvan tarkasti. Kampanjamerkit tehostavat vaalikampanjaasi ja merkkien avulla jätät konkreettisen muiston itsestäsi, jääden takuulla äänestäjien mieleen! Kampanjanappeihin voit halutessasi valita erikoistehosteen, kuten heijastinpinnan, jotta et taatusti jää keneltäkään huomaamatta!

Kampanjanappeja on useita eri kokoja, pienestä 25mm kokoisesta halkaisijasta 150mm kokoiseen halkaisijaan. Pyöreän rintamerkin lisäksi myös muut muodot kampanjanappeihin onnistuvat, valittavana on esimerkiksi suorakulmion-, neliön-, sydämen- tai vaikkapa kolmionmuotoiset merkit.

Hinnastomme hinnat sisältävät ilmaisen suunnittelun, ilmaisen vedoksen sekä aloituskustannukset. Toimitusaika kampanjanapeille on lyhyt; tarvittaessa saamme toimitettua kampanjamerkit jopa viikossa!

Kampanjanapit kätevästi osoitteesta: http://hefmainoslahjat.fi/97-Kampanjanapit.html

PS. Tarjoamme laajan valikoiman myös muita kampanjatuotteita, kuten kampanjarannekkeet, kampanjakaulanauhat, kampanjapinssit, kampanjakynät jne.. Tutustu lisää tuotteisiimme osoitteessa: http://www.hefmainoslahjat.fi/

info@hef.fi

09–424 2580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply