About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

Vaikka vielä onkin kylmää ja pimeää, kevät lähestyy kovaa vauhtia ja onkin jo aika kääntää katseet kevääseen. Kevät tuo tullessaan monia erilaisia tapahtumia, kuten erilaisia urheilutapahtumia ja messuja, joissa kaikissa tarvitaan tehokasta, mutta edullista markkinointia. Hefmainoslahjoilta löytyy tähän juuri sopiva tuote: Rintanappi!

Hefmainoslahjoilta saat kätevästi esimerkiksi räätälöidyt rintanapit, joihin voit painaa haluamasi kuvan tai tekstin. Rintanapit tehostavat markkinointiasi edullisesti ja niiden avulla jäät takuulla ihmisten mieleen! Rintanappeihin voit halutessasi valita erikoistehosteen, kuten heijastinpinnan, jotta et taatusti jää huomaamatta.  Autamme mielellämme rintanappien suunnittelussa, lähetä vain haluamasi logo tai luonnos merkistä, niin saat meiltä takaisin upean ilmaisen värillisen vedoksen.

Rintamerkkejä on useita eri kokoja, pienestä 25mm kokoisesta halkaisijasta 150mm kokoiseen halkaisijaan. Pyöreän rintamerkin lisäksi myös muut muodot onnistuvat, valittavana on esimerkiksi suorakulmion-, neliön-, sydämen- tai vaikkapa kolmionmuotoiset rintamerkit.  Rintanapeissa on laadukas neulakiinnitys, jonka avulla rintanappi on nopea, helppo ja turvallinen kiinnittää esimerkiksi vaatteeseen tai laukkuun.

Hinnastomme hinnat sisältävät ilmaisen suunnittelun, ilmaisen vedoksen sekä aloituskustannukset.

Rintanapit kätevästi osoitteesta: http://www.hefmainoslahjat.fi/97-Rintanappi.html

www.hefmainoslahjat.fi
info@hefmainoslahjat.fi
09 4242580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply