About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

Suomen sää on varsin yllättävä ja usein tuntuu, ettei koskaan voi olla varma millaiseksi sää päivän aikana muuttuu. Aamulla näyttää aurinkoiselta, mutta töistä lähtiessä sataakin kaatamalla. Siksi onkin järkevää kantaa laukussa mukana pientä, omalla logolla varusteltua minisateenvarjoa, jottei sade pääse yllättämään kesken päivän.

Minisateenvarjo on näppärän kokoinen, pieneen tilaan taittuva, automaattinen ja tuulenpitävä sateenvarjo, joka tulee omassa suojapussissaan. Sateenvarjossa on lasikuituinen kehikko, musta varsi sekä varjon värinen, tukeva kumipäällysteinen kantolenkillinen muovikahva. Sateenvarjon halkaisija on 97 cm ja pituus kokoon taitettuna 29 cm. Värivaihtoehtoja on useita: punainen, vihreä, sininen, tummansininen, viininpunainen, sähkönsininen, valkoinen, musta, vaaleanpunainen, beige sekä tummanharmaa, joista jokaiselle varmasti löytyy mieluisa.

Toimitusaika painetuille minisateenvarjoille on noin kaksi viikkoa tilauksesta.

Mikäli minisateenvarjo tuntuu liian pieneltä, valittavina on myös muita vaihtoehtoja, esimerkiksi reilunkokoinen heijastinsateenvarjo (halkaisija 102 cm ja pituus 82 cm) , golf-sateenvarjo (halkaisija 102 cm ja pituus 84 cm) sekä normaalikokoinen, taitettava sateenvarjo (halkaisija 100 cm ja pituus kokoon taitettuna 25 cm). Tutustu tuotteisiin osoitteessa: http://hefmainoslahjat.fi/144-Sateenvarjot.html

www.hefmainoslahjat.fi

info@hef.fi

09–424 2580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply