About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

Vuosi vaihtui ja sen seurauksena onkin aika kääntää katseet kohti tulevaa!

Urheiluseuroilla joilla on juuri kausi alkamassa on uusien jäsenkorttien hankkiminen edessä. Jalkapalloseurat, koripalloseurat ja monet muut urheiluseurat voivat kääntyä Promlerin asiakaspalveluun jäsenkorttikysymyksien kanssa. Jäsenkorttien tilaaminen on todella helppoa ja asiakaspalvelumme auttaa sinua myös jäsenkorttien, kannattajakorttien, kausikorttien ja kanta-asiakaskorttien tilaamisessa.

Jäsenkorttien suunnittelu on voitu aloittaa jo viime vuoden puolella, mutta jos se on vielä vähän kesken niin ilmaista suunnitteluapua saa myös Promlerin osaavalta asiakaspalvelulta. Jäsenkorttien painamista varten tarvitsemme painokelpoisen aineiston, suunnitteluapua varten tarvitsemme logot vektoroituna (jos mahdollista) ja tarkat ohjeet toivotusta designista.

Kausikortit ja jäsenkortit ovat hyvä tapa kerryttää urheiluseuranne kassaa: Jäsenkortit ovat edulliset tehdä ja helppo jälleenmyyjä. Yhteistyökumppaneiden logo voidaan myös painaa jäsenkortteihin (värien määrällä painatuksessa ei ole väliä) ja näin myös yhteystyökumppanit saavat lisänäkyvyyttä.

Kausikortit netistä:

http://www.hefmainoslahjat.fi/142-Jasenkortit.html

Email: info@hefmainoslahjat.fi
Puh: 09 42 42 580

We make you look good!

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply