About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

Kanta-asiakaskortit ovat asiakkaille palkinto siitä, että he käyttävät juuri teidän yrityksenne palveluita tai tuotteita. Kanta-asiakaskorttien avulla asiakkaat voivat saada erilaisia etuja, esimerkiksi kerryttää bonusta tai saada alennusta ostoista tai palveluista. Kanta-asiakaskortti voi myös oikeuttaa muunlaisiin etuihin, kuten ravintoloissa ilmaiseen sisäänpääsyyn. Jokaisen yrityksen kannattaisikin hyödyntää jonkin näköistä kanta-asiakasjärjestelmää, sillä se sitouttaa asiakkaat käyttämään juuri teidän yrityksenne tuotteita tai palveluita.

Tilatessanne kanta-asiakaskorttinne kauttamme, voitte liittää kanta-asiakaskortteihin useita upeita lisäominaisuuksia, kuten magneettinauha, viivakoodi, allekirjoituskenttä ja painetulla tai kohokirjoituksella nimi tai numerosarja. Kanta-asiakaskorteista voidaan räätälöidä täysin teidän näköisenne, haluamillanne fonteilla ja väreillä!

Toimitusaika kanta-asiakaskorteille on 8-12 päivää. Toimitusaika riippuu tilattavasta määrästä ja lasketaan vedoksen hyväksymisestä.

Muoviset kanta-asiakaskortit netistä: http://www.hefmainoslahjat.fi/143-Kanta-asiakaskortit.html

www.hefmainoslahjat.fi
info@hefmainoslahjat.fi
(09) 4242580

Facebook: https://www.facebook.com/hefmainoslahjat/

Instagram: https://www.instagram.com/hefmainoslahjat.fi/

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply