About?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
 

UrheilupyyheKuinka nerokasta!

Jokainen joka urheilee tietää että pyyhe on aina mukana samoin kuin vesipullo. Pukukaapin avain on jossain, musiikkisoitin jossain. Arvotavarat jätetään pukukaappiin omalla vastuulla.

Meillä on tähän enemmän kuin kätevä ratkaisu!

Fitnesspyyhe, jossa on vetoketjutaskutasku, yhdistää kätevästi pyyhkeen ja säilytystilan. Säilytä avaimet, kännykkä jne. treenatessasi pyyhkeen vetoketjullisessa taskussa! Fitnesspyyhe on valmistettu nopeasti kuivuvasta mikrokuidusta. Fitnesspyyhkeen koko on 23 x 96 cm. Urheilupyyhe voidaan painaa koko pinta-alaltaan 1-4-värisenä, joko kiintein PMS-spottivärein tai CMYK-painatuksena. Painatus tehdään urheilupyyhkeen toiselle puolelle, toinen puoli on valkoinen.

Pyyhkeen kapea malli mahdollistaa sen, että pyyhettä voi pitää kaulalla koko treenin, kokematta sitä epämukavaksi.

 

Fitnesspyyhe on loistava asiakaslahja. Kauttaaltaan painettava pinta taas antaa näkyvyyttä haluamallesi viestille, minkä haluat asiakkaalle antaa. Urheilupyyhe sopii täydellisesti myös urheiluseuroille, siellä niillä on varmasti käyttöä.

Värivalikoima on äärettömän laaja, saat siis juuri mieleisesi painatuksen pyyhkeeseen. Tämä taskullinen urheilupyyhe on edullinen ratkaisu salilla käymiseen ja muuhun urheiluun. Eipä tarvitse pelätä arvotavaroiden puolesta.
Materiaali: 85% Polyester + 15% Nylon, 250 GSM
Koko: 23 x 96 cm

 

Ole luova, käytä mielikuvitusta ja palkitse asiakkaasi!

 

Fitnesspyyhkeet suoraan osoitteesta: http://hefmainoslahjat.fi/224-Fitness-pyyhe-taskulla.html

www.hefmainoslahjat.fi

info@hef.fi

09-4242580

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply